Enexis Groep Engineering Academy

Ontwerp jij het elektra-of gasnetwerk van de toekomst? Kickstart jouw carrière Bij Enexis Groep!

Heb jij je technische hbo-diploma op zak? Of heb je al enkele jaren werkervaring, minimaal een mbo4-opleiding in de techniek en ben je toe aan een nieuwe stap? Word dan Engineer bij Enexis! Je gaat meteen aan de slag in de praktijk, waar je leert hoe het leven als Engineer er bij Enexis uitziet met behulp van onze Engineering Academy. Binnen twee jaar leer jij samen met andere nieuwe collega's alles over een rol als Engineer. Als jij enthousiast wordt van werken met gas of elektriciteit en niet kan wachten om jezelf verder te ontwikkelen, zit je op onze Engineering Academy helemaal op je plek. In oktober 2022 zal de academy van start gaan. 

Meer dan Engineering

Een bredere functie als Engineer bij Enexis ga je nergens vinden! Om het netwerk van de toekomst te ontwikkelen, hebben we echte specialisten nodig. Je gaat daarom vanaf dag één aan de slag met complexe technische vraagstukken en hebt al snel veel verantwoordelijkheid. Als Engineer bij Enexis fungeer je als projectmanager; je gaat zelfstandig projecten draaien om onze netwerken te innoveren. En als dat op rolletjes loopt, geeft dat een kick. Beloofd.

Zo ziet het traject eruit

Vanaf dag één leer je over alles waar een Engineer dagelijks tegenaan loopt. Je neemt steeds meer taken op je en bouwt dit uit tot je zelfstandig projecten draait. Dit is volledig afhankelijk van hoe snel jij je kunt en wil ontwikkelen. Ondertussen volg je trainingen op het gebied van veiligheid, vakkennis, ICT en soft skills. Je krijgt daarbij alle tijd en vrijheid om ons bedrijf en de energiewereld te leren kennen. Het hele traject doorloop je samen met jouw eigen Academy-team verdeeld over vestigingen door het hele land. Kortom: twee jaar die voorbijvliegen en waarin je jezelf maximaal ontwikkelt.
 

En dit bieden wij

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.116,- en € 4.453,- op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 10,7% dertiende maand. Je kunt deze budgetten flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen.  
  • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.  
  • Je krijg een smartphone en laptop of tablet die je ook privé mag gebruiken.  
  • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. We vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk. Dus als je 's ochtends eerst de kinderen naar school wilt brengen of nog een rondje sportschool wilt doen, helemaal prima.   
  • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach. 
  • Een kilometervergoeding en een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement.  
  • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen.

Solliciteer direct

Meer informatie? Laat jouw gegevens achter. Binnen 48 uur nemen we contact met je op.

* Verplicht veld