Regels & Voorwaarden

Check Je Netwerk is dé campagne waarmee jij je netwerk kan helpen aan een leuke baan bij Enexis en uiteraard voor jou een mooie bonus!

Met deze campagne willen we jou en je collega’s bij Enexis activeren om in je eigen netwerk als ambassadeur op te treden, zodat jouw buurman, sportmaat, medevrijwilliger, vriendin of neef geënthousiasmeerd wordt om ook bij Enexis te komen werken.


Enexis gelooft in de kracht van ons netwerk. Zo kunnen we onze krachten bundelen!

Hieronder vind je een aantal regels & voorwaarden. 

 1. De Check Je Netwerk campagne start op 1 oktober 2022.
   
 2. Aan de Check Je Netwerk-campagne kan iedereen die bij Enexis werkt mee doen met uitzondering van het recruitmentteam en (team)managers die mensen aandragen voor hun eigen team.
   
 3. Als je een goede kandidaat instuurt via de Check Je Netwerk-campagne pagina en de kandidaat daadwerkelijk start bij Enexis ontvang je €1.000,- of €500,- netto.*
   
 4. Je ontvangt €1.000,- netto als je een kandidaat aandraagt die vallen onder de schaarste functies: monteurs, uitvoerders, engineers en IT’ers. Bekijk hier de complete lijst voor de schaarste functies (uitgezonderd kandidaten van onze gecontracteerde aannemers vanwege onze werkrelatie met hen). 
   
 5. Je ontvangt €500,- netto als je een kandidaat aandraagt die vallen onder niet-schaarste functies: alle functies behalve monteurs, uitvoerders, engineers en IT’ers.*
   
 6. Kandidaten die al in procedure zijn bij Recruitment kunnen niet nogmaals worden aangedragen via de Check Je Netwerk-campagne. Worden kandidaten aangedragen die wel bekend zijn bij Recruitment, maar niet in procedure zitten, dan kunnen zij wederom worden aangedragen via de Check Je Netwerk-campagne.
   
 7. Als dezelfde kandidaat door meerdere collega’s wordt aangedragen, krijgt alleen de collega die de kandidaat als eerste heeft aangedragen de beloning.
   
 8. Recht op kandidatuur vervalt na 6 maanden
   
 9. Recruitment en de manager bepaalt of een kandidaat passend is voor Enexis.
   
 10. Recruitment heeft te allen tijde het recht om te bepalen wie de beloning krijgt van de aangedragen kandidaat.
   
 11. Een kandidaat draag je aan op de speciale Check Je Netwerk-campagne pagina. Met toestemming van de aandragen kandidaat deel je daar naam, telefoonnummer en/of email adres. De collega’s van recruitment nemen binnen 3 werkdagen contact op met de door jou aangedragen kandidaat.
   
 12. Je kunt zo vaak deelnemen als je wilt.
   
 13. De gegevens van een kandidaat (unieke persoon) mag jij één keer aandragen. Dit betekent dat jij dezelfde persoon niet vaker mag aangedragen als kandidaat.
   
 14. Ook als je als zzp-er, uitzendkracht of gedetacheerde werkzaam bent bij Enexis, mag je nieuwe medewerkers aandragen. Je ontvangt in dit geval een bonus van € 1.000,- bruto voor schaarste functies en € 500,- bruto voor niet-schaarste functies.

* Voor zzp-ers, uitzendkrachten en gedetacheerden geldt een bruto bonus.


Heb je verder nog vragen of opmerkingen, bekijk dan de pagina over veelgestelde vragen, stuur een e-mail naar checkjenetwerk@enexis.nl of neem contact op met Irene van Ballegooij of Ilona de Vroom.

Zie hieronder de contactgegevens.