Wij zijn op zoek naar jou!

Enexis Netbeheer organiseert op 3 oktober as. een open dag voor monteurs, tekenaars, uitvoerders en engineers. Loop binnen, bezoek de banenmarkt en ga op speeddate met één van onze recruiters. Je weet dan na ongeveer 20 minuten of Enexis Netbeheer een bedrijf is waar jij wilt werken en wat wij jou te bieden hebben.

De open dag is van 16:00 uur - 21:00 uur en dan heb jij de mogelijkheid om gelijk één van onze Recruiters te spreken, een bedrijfspresentatie bij te wonen of rond te lopen op de banenmarkt. Daarnaast zorgen wij tussen 17:30 uur - 18:30 uur voor een broodje en een kop soep. De open dag zal georganiseerd worden in ons opleidingscentrum:

Enexis Training & Opleiding, Voltastraat 16, Hoogeveen

Zit je op dit moment nog prima bij je huidige werkgever maar wil je in de toekomst voor Enexis Netbeheer werken? Geen probleem! Schrijf je dan in voor de Enexis Groep Update zodat je altijd op de hoogte bent van onze actuele vacatures!

Wie is Enexis Netbeheer

Enexis Netbeheer, Onderdeel van Enexis Groep, brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grootdeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer. Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben.

Wat hebben wij jou te bieden

Als een van de beste werkgevers van Nederland hebben wij naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden veel aandacht voor de balans tussen werk en privéleven. Er zijn dan ook talrijke voorzieningen om werk en privé te combineren. Verder bieden we je een breed scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden. Jaarlijks wordt er met iedere medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld, waarmee jij de koers van je carrière zelf in de hand hebt. Er is dus ruime aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. Daarnaast bieden we:

  • Een goed salaris met ruime secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Deze secundaire arbeidsvoorwaarden kun je naar eigen inzicht inzetten voor het kopen van bijvoorbeeld extra verlof, een extra uitbetaling bij je salaris of bijvoorbeeld een fietsplan of extra pensioenstorting.
  • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
  • Laptop en telefoon.
  • Veel vrijheid, ruimte voor ideeën en initiatief!