IMPACT MAKEN MET JOUW IT SKILLS

Energie is de basis van onze samenleving. Onmisbaar. Essentieel voor onze veiligheid, gezondheid en welvaart. Via duizend kilometers aan kabels en leidingen onder de grond zorgen wij voor energie in jouw leven. Ook nu de vraag en het aanbod van energie snel veranderen, zorgen wij er voor dat licht en warmte voor iedereen vanzelfsprekend blijven.

Je kan je voorstellen dat hier ook een groot stuk IT bij komt kijken. IT is namelijk enorm belangrijk bij het opsporen van storingen of het verlichten van werk voor je collega’s in het veld. Denk aan innovaties als: robotics, smart glasses en geodata. En wat dacht je van het gevaar van hackers? Met jouw kennis blijft ons netwerk veilig.

ONTMOET JOUW NIEUWE COLLEGA'S

In een multidisciplinair ontwikkelteam werk je bij Enexis volgens de SCRUM-methode aan oplossingen die de business verder helpen. We bieden je uitdagend werk én de kans om je te blijven ontwikkelen in je vak. Zo blijf je innoveren in ICT en investeren in jezelf.

Benieuwd naar de ervaringen van andere ICT collega's bij Enexis? Lees hieronder de verhalen.

"Je wordt constant uitgedaagd"

Lees meer

"De uitdaging blijft"

Lees meer

"Niets mooier dan twee werelden bij elkaar brengen"

Lees meer

Impact maken op de energietransitie

Om het netwerk van de toekomst te ontwikkelen, hebben we échte IT-specialisten nodig. Specialisten die impact willen maken op de werkelijkheid; De grootste uitdaging van dit moment. De energietransitie. Maar ook specialisten die voorop willen lopen. Op het gebied van Cloud, Data, Security en GEO. Ga jij ermee aan de slag? Bekijk onze mogelijkheden.
 

Bekijk onze vacatures