Maak kennis met ons traineeship

Wil je meer weten over het Enexis Management Traineeship en Operationeel Management Traineeship? We hebben meerdere mogelijkheden om ons beter te leren kennen. Kijk mee naar ons webinar, kom naar ons toe op één van de twee inhousedagen, of plan een (online) koffie momentje met een huidige trainee die je meer kan vertellen.

Webinar

Ben je nog niet helemaal zeker of een traineeship bij jou past? Schrijf je dan nu in voor ons webinar op 29 maart van 11 tot 12. Met een kopje koffie en iets lekkers kun je online inbellen en vertellen we je meer over hoe ons traineeship in elkaar zit. Daarom vragen wij bij de aanmelding jouw adres om je iets lekkers toe te sturen. Ook is er tijdens het webinar de mogelijkheid om vragen te stellen in de chat.

Schrijf je in

Inhousedag

Proef jij liever even de sfeer om erachter te komen of dit traineeship bij je past? Kom dan naar één van onze inhousedagen en laat je inspireren door sprekers en doe actief mee aan een business case. Zo kun je in vogelvlucht al eens ervaren hoe het is om impact te maken als trainee in de energietransitie. Op 12 april organiseren wij een inhousedag in Zwolle en op 13 april in Den Bosch.

Schrijf je in

Koffiemomentje

Vraag jij liever een huidige trainee hoe het nu écht is om trainee te zijn? Maak dan een (online) of offline koffieafspraak en vraag het! Misschien had jouw koffiebuddy wel dezelfde twijfels als jij nu hebt om te solliciteren, of kan deze trainee jouw laatste duwtje in de rug zijn om vol zelfvertrouwen te solliciteren!

Schrijf je in

Al deze momenten kunnen bijdragen aan het verduidelijken van ons traineeship. Hopelijk nemen we hiermee al je vragen weg over de opdrachten, de sollicitatieprocedure, het programma en al je andere vragen. Nadat je je gegevens hebt achtergelaten, nemen we z.s.m contact met je op voor meer informatie.