Onze recruiters

 • Thom van t Hullenaar

  Thom van ’t Hullenaar

  Thom van ’t Hullenaar is als Manager Recruitment verantwoordelijk voor de afdeling Recruitment van Enexis Groep.

  Hieronder vallen zowel het team Recruitment (vaste vacatures) als het team Recruitment Inzetdesk (tijdelijke inhuur). Daarnaast is hij, met de afdeling Recruitment, verantwoordelijk voor het bewaken van het werkgeversimago van alle bedrijven binnen Enexis Groep en dit imago op de arbeidsmarkt.

  Lees meer
 • Janny van Logten

  Janny van Logten houdt zich als Senior Recruiter met name bezig met recruitment voor Fudura, Enpuls en de senior management functies van Enexis Groep.

  Haar werkgebied is heel Nederland. Daarnaast is zij, vanuit het team Recruitment verantwoordelijk voor het werkgeversimago op de social media kanalen als LinkedIn en Twitter.
  Ook voor vragen over stages kun je bij haar terecht.

  Lees meer
 • Conchita Krol

  Conchita Krol werkt als Recruiter voor Enexis Netbeheer en is gespecialiseerd in de technische functies zoals monteur, engineer, uitvoerder en technicus.

  Daarnaast houdt zij zich bezig met het organiseren van de beurzen waar Enexis Groep aanwezig is en is zij verantwoordelijk voor de instroom van de Enexis Vakschool.

  Lees meer
 • Kristel Verkuijlen

  Kristel Verkuijlen is als inhuurspecialist verantwoordelijk voor externe inhuur bij Enexis Netbeheer. Zij is gespecialiseerd in de technische functies bij INFRA, zoals werkvoorbereiders, engineers en tekenaars.

  Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het leveranciersmanagement voor de detacheerders die verbonden zijn aan Enexis Netbeheer.

  Lees meer
 • Desirée Miedema

  Desirée Miedema is als inhuurspecialist verantwoordelijk voor de externe inhuur bij de gehele Enexis Groep. Technische, ICT en klantenservice vacatures behoren tot haar portefeuille.

  Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het leveranciersmanagement voor de detacheerders en brokers die verbonden zijn aan Enexis Groep.

  Lees meer
 • Ilona de Vroom

  Ilona de Vroom is verantwoordelijk voor alle backoffice werkzaamheden omtrent de externe inhuur binnen de gehele Enexis Groep.

  Zij draagt zorg voor juiste contractafhandeling en een accuraat overzicht met betrekking tot de gehele externe inhuur binnen Enexis Groep.

  Lees meer
 • Ilse Joosten

  Ilse Joosten ondersteunt haar collega’s van de Inzetdesk op zowel de front- als de backoffice. Zij biedt ondersteuning op alle gebieden en business units binnen Enexis Groep.