Onze recruiters

 • Thom van t Hullenaar

  Thom van ’t Hullenaar

  Thom van ’t Hullenaar is als Manager Recruitment verantwoordelijk voor de afdeling Recruitment van Enexis Groep.

  Hieronder vallen zowel het team Recruitment (vaste vacatures) als het team Recruitment Inzetdesk (tijdelijke inhuur). Daarnaast is hij, met de afdeling Recruitment, verantwoordelijk voor het bewaken van het werkgeversimago van alle bedrijven binnen Enexis Groep en dit imago op de arbeidsmarkt.

  Lees meer
 • Erik van 't Wout

  Erik van’t Wout is als Corporate Recruiter binnen Enexis Groep voornamelijk verantwoordelijk voor vacatures binnen Enexis EBS en hiermee ligt zijn focus op het invullen van vacatures in de hoogspanning. Hij is voor EBS actief in het gehele verzorgingsgebied van de Enexis Groep.

 • Susanne van Heumen

  Susanne van Heumen is als inhuurspecialist verantwoordelijk voor de inhuur van onze afdelingen ICT, Klant en Markt en de stafafdelingen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het leveranciersmanagement van onze uitzendpartner, diverse detacheerders en de intermediairs.

 • Kristel Verkuijlen

  Kristel Verkuijlen is als inhuurspecialist verantwoordelijk voor externe inhuur bij Enexis Netbeheer. Zij is gespecialiseerd in de technische functies bij INFRA, zoals werkvoorbereiders, engineers en tekenaars.

  Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het leveranciersmanagement voor de detacheerders die verbonden zijn aan Enexis Netbeheer.

  Lees meer
 • Yasmin Burton

  Yasmin Burton is als inhuurspecialist verantwoordelijk voor de externe inhuur van onze afdelingen ICT, Infra, Klant en Markt, de stafafdelingen en Fudura.

 • Sander Burgmans

  Sander Burgmans is als inhuurspecialist verantwoordelijk voor de inhuur van onze flexibele schil.