Het Management Traineeship

HET MANAGEMENT TRAINEEPROGRAMMA

Tijdens dit traineeship word je in twee jaar tijd opgeleid tot bijvoorbeeld projectleider, procesverbeteraar of consultant bij Enexis. Als Management Trainee kom je doorgaans terecht op ons hoofdkantoor in Den BoschJe bent daar direct verantwoordelijk voor je eigen projecten. Vaak zijn dit strategisch sturende projecten op beleidsniveau. Ondertussen werken we samen aan het ontwikkelen van skills als: communicatie, managementvaardigheden, intervisie, groepsdynamiek en zelfmanagement.

Hier herken jij jezelf in

  • Een hbo- of wo-diploma (Economie, Bedrijfskunde, HRM, Psychologie, Technische of Sociale Wetenschappen)
  • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring
  • De energietransitie boeit je

HET TRAINEESHIP IN HET KORT

Het eerste jaar

In de eerste week van het traineeship programma ga je met alle trainees op introductietrip. De locatie en inhoud van het programma blijven een verrassing. In de tweede en derde week van het introductieprogramma ga je op stap met onze monteurs om het werk te proeven in het veld. Vervolgens start je in je vierde week met je project voor het eerste jaar. Op basis van onze gesprekken zoeken wij samen een project uit dat niet alleen past bij jou als persoon, maar ook bij je ervaring en ambities. Daarnaast ben je het eerste bezig met: 

  • Werken aan tal van projecten. Leren doe je immers het snelst door te doen.

  • Het volgen van trainingen om jou als persoon, collega en mens verder te ontwikkelen.

  • Bouwen aan je interne netwerk. Dit gaat je goed van pas komen, want in jaar twee mag je zelf je opdracht formuleren.

Het tweede jaar

  • Tijd om te beginnen aan de opdracht die je zelf uitkoos. Het moet in ieder geval iets heel anders zijn dan je het eerste jaar deed. Met een brede blik ontdek je namelijk pas echt goed wat bij je past.
  • Ondertussen blijven we je trainen. Daarnaast zul je merken dat we bij Enexis ook veel leren van elkaar.

Ze kijken bij Enexis goed naar wat bij je past”

Niek - Management Trainee

Begeleiding

We geven je als trainee alle ruimte om je eigen weg te vinden, daarnaast zorgen we voor een netwerk aan mensen die je helpen je te ontwikkelen. Onze Trainee Manager bijvoorbeeld en je interne opdrachtgevers. Maar ook een buddy én een negental medetrainees. Ideaal om mee te sparren voor de eerste weken.

Na je traineeship

We bieden je een vast contract aan. In twee jaar tijd heb je veel van onze organisatie gezien. De kans is dus groot dat je precies weet waar je bij ons wilt werken. Na een geslaagd traineeship gaan we graag met je om tafel om je mogelijkheden te bekijken.

Ben jij klaar om impact te maken?

Solliciteer dan nu voor het Management Traineeship via onderstaande button. Solliciteren voor het Enexis Traineeship kan pas vanaf 27 februari 2023.

Solliciteer hier!