Enexis Groep Leiderschapscollege

Drive om anderen te inspireren

Enexis Groep wil de beste netwerkbeheerder van Nederland én de regisseur in de energietransitie zijn. Om die ambitie waar te maken hebben we excellente leiders nodig. Leiders die de drive en het talent hebben om anderen te inspireren. Daarom bieden we onze managers het Enexis Groep Leiderschapscollege aan. 

Leiderschap draait bij ons om vier aspecten: inspireren, verbinden, realiseren en leren. Als leider help jij je team dagelijks om de beste prestaties te leveren. Je evalueert met het team en kijkt vooruit. Het Enexis Groep Leiderschapscollege helpt je om jouw leiderschapskwaliteiten (verder) te ontwikkelen. Dat geldt niet alleen voor managementfuncties. Het Leiderschapscollege helpt onze projectleiders, adviseurs, technisch specialisten en trainees om te groeien in hun (voorbeeld)rol en leiderschapsgedrag.

Je volgt het programma samen met collega’s. Twee à drie dagen per maand volg je seminars en workshops en werk je aan een case of project uit de praktijk. Je doet de kennis en vaardigheden op, wordt persoonlijk gecoacht en krijgt volop gelegenheid om te leren en te experimenteren. Welkom als nieuwe effectieve leider!