Stage en afstuderen

Enexis vakschool

Stage waar je energie van krijgt

Ben jij op zoek naar een oriënterende stage, een meeloopstage of een afstudeerproject? Bij Enexis Groep hebben we leuke en leerzame opdrachten voor studenten van het (v)mbo, hbo en wo.

Ontwerp jij een verdeelstation voor elektriciteit? Stap je in de wereld van onze klantenservice? Of ga je mee in het Enexis busje, op zoektocht naar een storing in ons net? Er zijn talloze mogelijkheden. Scroll eens door onze projecten en bedenk aan wat voor soort project jij zou willen meewerken.

Natuurlijk zorgen we er voor dat je goede begeleiding krijgt. Je krijgt een mentor bij Enexis Groep die je stimuleert en helpt om je leerdoelen te halen. Je kunt ook bij je mentor terecht om lastige vraagstukken samen op te lossen. Wat we van jou verwachten? Frisse ideeën en enthousiasme.

"In mijn stage werkte ik met meetspecialisten. We maakten een meetplan voor transformatoren en gingen daarna het veld in. Dan sta je middenin de realiteit."

Student Civiele Techniek van Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch

Dit schooljaar stage lopen?

In ons vacatureoverzicht zie je welke stage- en afstudeeropdrachten er op dit moment zijn. Heb je interesse in één van de opdrachten, solliciteer dan direct via onze site. Bij elke stage-opdracht staat beschreven wat deze inhoudt en op welke locatie deze plaatsvindt. We zien je cv en je motivatie graag tegemoet!

Staat jouw ideale stageplek er niet bij of heb je speciale stagewensen? Stuur ons dan een open sollicitatie. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Bekijk stage- en afstudeeropdrachten

Jongen bekijkt Enexis Updates op iPad

De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Enexis Update.

Meld je aan