Project engineer

Bekijk de vacatures

Engineeren én leidinggeven als project engineer bij Enexis

Als project engineer maak je duurzame ontwerpen voor het energienet van de toekomst. Je werkt aan veel verschillende projecten die je vervolgens van a tot z zelf leidt; van een nieuwbouwwijk met een compleet nieuw elektriciteitsnet tot netuitbreidingen en verleggingen van het bestaande net. Jij bent verantwoordelijk vanaf het basisontwerp tot en met de uitvoering en oplevering van de projecten.

Van alle markten thuis
Als project engineer maak je het technisch ontwerp, stuur je het projectteam aan dat jouw plan gaat uitvoeren, bewaak je de voortgang van het project, houd je de budgetten in de gaten en ga zo maar door. Elk project wordt daardoor praktisch jouw kindje.

Omdat je zo breed inzetbaar bent, houd je je elke dag met andere dingen bezig. Zo werk je ook met midden- en hoogspanning. Voor een hele nieuwbouwwijk is nu eenmaal een stuk meer nodig dan voor één huishouden. Wat onze project engineers het leukst vinden aan hun werk? De kick die ze krijgen wanneer een project goed wordt afgesloten. Omdat het elke keer weer een uitdaging is en het daarom extra goed voelt als het uiteindelijk allemaal lukt.

Van kleine projecten tot nieuwbouw op grote schaal
Binnen Enexis hebben we verschillende werkstromen. Zo leveren we maatwerk voor bijvoorbeeld MKB-bedrijven. Stel dat een nieuw restaurant een aansluiting wil voor een grote keuken, dan regelen wij dat. Achter dit soort kleinere projecten zit direct de eindklant, met wie je nauw contact hebt gedurende het project.

Daarnaast verleggen we het bestaande net waar nodig en zijn we verantwoordelijk voor alle nieuwbouw en uitbreidingen in het net die daarbij komen kijken. Vanzelfsprekend doen we alles wat we doen met het oog op de toekomst.

Wij zoeken jou!

Wil jij jezelf uitdagen en groeien als engineer maar ook als leidinggevende? Bekijk dan snel onze vacatures!

Jongen bekijkt Enexis Updates op iPad

De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Enexis Update.

Meld je aan