Krijg jij energie van techniek? Wil jij meewerken aan een duurzamere wereld? En woon je binnen een straal van 45 km van Roosendaal? Kom dan naar onze open dagen op 27 en 28 november!

Op de open dag kun je als (aankomend) monteur, werkvoorbereider of engineer kennismaken met de bedrijven A.Hak, Baas BV en Enexis Groep. Door middel van presentaties en speeddates met recruiters kun je zelf ontdekken of een van deze bedrijven bij jou past. 

Bij binnenkomst kun je je direct aanmelden voor een speeddate met één of alle deelnemende bedrijven. Je mag natuurlijk ook eerst even rondlopen om informatie in te winnen. 

Zet gelijk in je Agenda                  Bekijk op Google Maps

A.Hak: ondergrondse infrastructuuroplossingen

A.Hak bouwt ondergrondse infrastructuuroplossingen voor veilige, betrouwbare en duurzame beschikbaarheid van water en energie voor consumenten en bedrijven. Wij leggen bijvoorbeeld warmtetransportleidingen en distributienetwerken aan om bedrijven en woningen van verwarming en warm water te voorzien door de restwarmte van industrie en afvalverbranding in te zetten. 

Heb jij frisse ideeën?

In deze tijd van klimaatdoelstellingen en energietransitie zoeken wij frisse ideeën om die met onze ervaring te combineren en tot nieuwe ontwikkelingen te komen, waardoor we een nog betere bijdrage kunnen leveren aan een duurzame toekomst. Laat je informeren en inspireren. Of ga recht op je doel af en bekijk de vacatures van de divisie die jou het meeste aanspreekt.


Baas BV: energie, water en data

Baas BV bouwt zowel ondergrondse infrastructuren als bovengrondse netwerken en inpandige installaties. Wij ontzorgen eindgebruikers en klanten op het gebied van gas, water, elektra, telecom, warmte & koude, maar ook met (beveiligings)installaties, slimme meters en slimme technologie. Bij Baas werk je aan mooie projecten en bouw je aan jouw carrière. Samen met ruim 600 andere bazen zorg je voor betrouwbare en duurzame energie, water en data in Nederland.

Ook een Baas worden? 

Meld je op de open dag aan voor een speeddate en maak vooral even kennis met onze bazen en bazinnen. Zij staan je graag te woord. Bekijk intussen hier alvast onze vacatures.


Enexis Groep - Energie in goede banen!

Al meer dan 100 jaar bewegen wij ons midden in de samenleving waar we zorgen voor een betrouwbare energievoorziening en diensten leveren waarmee we het leven van mensen prettiger en makkelijker maken. Door onze kennis, expertise en energie op alle mogelijke manieren in te zetten geven wij vaart aan de energietransitie. Een maatschappelijke rol die we ook in tijden van snelle verandering blijven waarmaken. Nu en in de toekomst.

Waar maak jij het verschil? 

Meld je op de open dag aan voor een speeddate of stel je vraag aan een van onze medewerkers. Alvast nieuwsgierig naar onze vacatures? Bekijk ze hier!