Open dagen gemist? Geen Paniek! Krijg jij sowieso energie van techniek? Wil jij meewerken aan een duurzamere wereld? En woon je binnen een straal van 45 km van Roosendaal?

Zowel A.Hak, Baas BV als Enexis Groep bieden instroommogelijkheden voor zowel ervaren technici als mensen met affiniteit voor techniek die zich willen laten (om)scholen. 

Ontdek jouw mogelijkheden bij A.Hak, Baas BV of Enexis Groep. 

A.Hak: ondergrondse infrastructuuroplossingen

A.Hak bouwt ondergrondse infrastructuuroplossingen voor veilige, betrouwbare en duurzame beschikbaarheid van water en energie voor consumenten en bedrijven. Wij leggen bijvoorbeeld warmtetransportleidingen en distributienetwerken aan om bedrijven en woningen van verwarming en warm water te voorzien door de restwarmte van industrie en afvalverbranding in te zetten. 

Heb jij frisse ideeën?

In deze tijd van klimaatdoelstellingen en energietransitie zoeken wij frisse ideeën om die met onze ervaring te combineren en tot nieuwe ontwikkelingen te komen, waardoor we een nog betere bijdrage kunnen leveren aan een duurzame toekomst. Laat je informeren en inspireren en bekijk de vacatures van de divisie die jou het meeste aanspreekt.


Baas BV: energie, water en data

Baas BV bouwt zowel ondergrondse infrastructuren als bovengrondse netwerken en inpandige installaties. Wij ontzorgen eindgebruikers en klanten op het gebied van gas, water, elektra, telecom, warmte & koude, maar ook met (beveiligings)installaties, slimme meters en slimme technologie. Bij Baas werk je aan mooie projecten en bouw je aan jouw carrière. Samen met ruim 600 andere bazen zorg je voor betrouwbare en duurzame energie, water en data in Nederland.

Ook een Baas worden? 

Onze mensen zorgen ervoor dat de eindgebruiker kan genieten van comfort. Hier zijn wij trots op. Onze medewerkers maken het verschil en samen werken wij aan de continuïteit van ons bedrijf. Wil jij ook werken aan mooie projecten en bouwen aan jouw carrière? Bekijk hier onze vacatures. 

Enexis Groep - Energie in goede banen!

Al meer dan 100 jaar bewegen wij ons midden in de samenleving waar we zorgen voor een betrouwbare energievoorziening en diensten leveren waarmee we het leven van mensen prettiger en makkelijker maken. Door onze kennis, expertise en energie op alle mogelijke manieren in te zetten geven wij vaart aan de energietransitie. Een maatschappelijke rol die we ook in tijden van snelle verandering blijven waarmaken. Nu en in de toekomst.

Waar maak jij het verschil? 

Ontdek het hier!