Technisch Professional Programma

Jij ontwerpt de toekomst

Smart grids bouwen, restwarmte van de industrie hergebruiken, componenten van een trafo in 3D printen. De toekomst zit bomvol met nieuwe technologie. Het zijn innovaties die de energievoorziening compleet kunnen veranderen. Technici als jij willen daar toch over meedenken?

Speciaal voor netontwerpers, engineers, planners of technisch specialisten die al in dienst zijn bij Enexis Groep hebben we het Technisch Professional Programma ontwikkeld. In dit tweejarig programma vergroot je je vakkennis en je kennis over Enexis Groep. Deelnemers hebben minimaal een afgeronde hbo-opleiding Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde nodig en werken maximaal 1,5 jaar bij Enexis Groep.

Kennis verbreden, verdiepen én uitdragen

Je neemt deel aan het programma samen met circa 10 collega’s. Twee dagen per maand volg je trainingen, excursies, coaching en werk je aan de voorbereiding van opdrachten en casussen. Het programma bestaat uit drie leerlijnen die zijn gericht op jouw kennis van Enexis Groep, jouw vakinhoudelijke kennis en op het overdragen van die kennis binnen het bedrijf.

Innovators lopen voorop

Hoewel je graag tot over je oren in de techniek duikt, is er in het programma ook aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het is namelijk van groot belang dat je anderen inspireert met jouw opgedane kennis. Zo help je de techniek en het vakmanschap binnen Enexis Groep een stap verder. Daarom volg je ook modules over communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.

Jongen bekijkt Enexis Updates op iPad

De laatste updates & vacatures van Enexis in je mailbox?

Meld je aan voor Enexis Update

Meld je aan