Technisch tekenaar

Bekijk de vacatures

Het netwerk in kaart brengen als technisch tekenaar bij Enexis

Een storing verhelpen of verouderde kabels en leidingen vervangen; er gebeurt van álles onder de grond. Om het daarbeneden op rolletjes te laten lopen, is het belangrijk dat alles wat er gebeurt, wordt ingetekend. Dat intekenen is jouw job als technisch tekenaar bij Enexis. Kom jij vanuit jouw expertise bijdragen aan een perfect werkend elektriciteits- en gasnet?

Jouw taken
Als technisch tekenaar houd je je bezig met het intekenen van alle leidingen en kabels in het systeem, zodat een nauwkeurige plattegrond ontstaat. Een uiterst belangrijke taak, want dankzij jouw precieze skills kunnen onze monteurs en engineers met één blik op de kaart zien wat er onder de grond ligt en wat er in het netwerk moet gebeuren. Noodzakelijk om storingen op te lossen en netten te (ver)leggen, maar ook om te onderzoeken wat er ondergronds moet gebeuren om bijvoorbeeld een nieuwbouwwijk uit de grond te stampen.

Om de plattegrond up-to-date te houden moet alles wat er onder de grond gebeurt worden ingetekend. Alleen met volledige transparantie en een duidelijke kaart kunnen we efficiënt en veilig te werk gaan. En dat intekenen van elk detail is dan ook precies wat jij gaat doen, in het programma Smallworld waarmee we werken. Mét een team van gezellige collega’s, uiteraard.

Samen sterker
Alleen samen zorgen we ervoor dat alles werkt zoals we willen dat het werkt. Jij bent de schakel die zorgt voor een up-to-date overzicht, waar onze technici vervolgens buiten mee aan de slag kunnen. Meettechnici kunnen op hun beurt meten in elektrische leidingen en gasbuizen om storingen op te sporen. Zo weten we precies waar de schop de grond in moet. Goed samenwerken is van levensbelang; iedere technicus draagt zijn steentje bij en er wordt goed gecommuniceerd. Ook op de vrijdagmiddag, onder het genot van een biertje.

Wij zoeken jou!

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek en houd je van aanpakken? Dan willen we jou graag ontmoeten!

Jongen bekijkt Enexis Updates op iPad

De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Enexis Update.

Meld je aan