HET OPERATIONEEL MANAGEMENT TRAINEESHIP

HET OPERATIONEEL MANAGEMENT TRAINEEPROGRAMMA

In twee jaar tijd stomen we je klaar tot teammanager op een van onze locaties in het land. Na je traineeship manage je dus probleemloos zelfstandig een ruim 20-koppig team van bijvoorbeeld monteurs, werkvoorbereiders en engineers. Je werkt tijdens dit traineeship onder andere aan je leidinggevende skills, communicatieve vaardigheden en omgevingsbewustzijn, maar we spijkeren je ook bij op het gebied van onder andere intervisie, groepsdynamiek en zelfmanagement.

Hier herken jij jezelf in

  • Een hbo- of wo-diploma (Economie, Bedrijfskunde, HRM, Psychologie, Technische of Sociale Wetenschappen)

  • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring

  • De energietransitie boeit je

HET TRAINEESHIP IN HET KORT

HET EERSTE JAAR

In de eerste week van het traineeship programma ga je met alle trainees op introductietrip. De locatie en inhoud van het programma blijven een verrassing. In de tweede en derde week van het introductieprogramma ga je op stap met onze monteurs om het werk te proeven in het veld. Vervolgens start je in je vierde week met je project voor het eerste jaar. Op basis van onze gesprekken zoeken wij samen een werkomgeving uit die niet alleen past bij jou als persoon, maar ook bij je ervaring en ambities. De rest van het jaar ben je ook bezig met:

  • Werken aan tal van projecten. Leren doe je immers het snelst door te doen.

  • Het volgen van trainingen die helpen jou als persoon, collega en mens verder te ontwikkelen.

  • Bouwen aan je interne netwerk. Dit gaat je goed van pas komen, want in jaar twee mag je zelf je opdracht formuleren.

HET TWEEDE JAAR

  • Tijd om te beginnen aan de opdracht die je zelf uitkoos. Het moet in ieder geval iets heel anders zijn dan je het eerste jaar deed. Met een brede blik ontdek je namelijk pas echt goed wat bij je past.
  • Ondertussen blijven we je trainen. Daarnaast zul je merken dat we bij Enexis ook veel leren van elkaar.

“De intervisies met collega-trainees zijn heel waardevol. Ze geven je houvast of juist heel nieuwe inzichten. En reken maar dat trainees kritisch zijn!”

Joris-Jan - tweedejaars trainee operationeel management

BEGELEIDING

We geven je als trainee alle ruimte om je eigen weg te vinden, daarnaast zorgen we voor een netwerk aan mensen die je helpen je te ontwikkelen. Onze Trainee Manager bijvoorbeeld en je interne opdrachtgevers. Maar ook een buddy én een negental medetrainees. Ideaal om mee te sparren voor de eerste weken.

NA JE TRAINEESHIP

We bieden je een vast contract aan. Je kan bijvoorbeeld aan de slag als teamleider van een storings- & onderhoudsteam, een engineering- & aanlegteam of een dataverwerkingsteam van Enexis. Met alles wat je je eigen hebt gemaakt in twee jaar tijd is dat je op dit punt wel toevertrouwd. Dat is zo goed als zeker.

BEN JIJ KLAAR OM IMPACT TE MAKEN?

Solliciteer dan nu voor het Operationeel Management Traineeship via onderstaande button. Solliciteren voor het Enexis Traineeship kan pas vanaf 27 februari 2023.

Solliciteer hier