Collega's vertellen

Toon:

Opgeslagen vacatures

Je moet ingelogd zijn om opgeslagen vacatures te kunnen bekijken.

Updates

 • Update

  Inkopers Chantal en Jasper: ruimte voor focus

  Een goede inkoper is overal welkom. Zeker in deze markt. Chantal Spierings en Jasper van Geel kozen als inkopers allebei voor Enexis. Ze vertellen honderduit over hoe verrast ze waren door de professionaliteit van de inkooporganisatie.

  Lees verder
 • Update

  Senior Contractmanager Jeanine Schoemaker: "dynamische functie met veel vrijheid"

  Jeanine Schoemaker besloot bijna drie jaar geleden haar baan als operationeel manager bij een uitzendorganisatie te verruilen voor de functie van Senior Contractmanager bij Enexis. Ze heeft er nog geen moment spijt van gehad. “Ik hou van een dynamische functie met veel vrijheid". Bij Enexis heb ik dat allebei. Bovendien is de werk-privébalans hier echt heel goed. Die flexibiliteit is me veel waard met twee kleine kinderen.”

  Lees verder
 • Update

  Als Business Partner Supply Chain moet je vooral een verbinder zijn.

  Jolanda Telkamp en Jordy Schrijver zijn allebei Business Partner Supply Chain bij Enexis. Een functie waarin je je focust op het tactisch-strategische deel van supply chain management. “Het is een baan waarin je moet kunnen uitzoomen om te zien of iets binnen het grotere geheel past”, vertelt Jordy. “Als Business Partner Supply Chain moet je vooral een verbinder zijn”, gaat zijn collega Jolanda verder. “Je moet er plezier in hebben om mensen van allerlei disciplines bij elkaar te brengen om te komen tot een oplossing.” Bevlogen vertellen ze samen over de inhoud van hun werk.

  Lees verder
 • Update

  Niek over zijn traineeship

  Dat het traineeship van Enexis in 2020 werd uitgeroepen tot het beste traineeship van de Benelux verbaast Niek Stad niet. Hij startte in 2021 als Management Trainee bij de netbeheerder. “Ze investeren hier echt tijd en geld in je als trainee om ervoor te zorgen dat je jezelf op een goede manier kunt ontwikkelen.” Opvallend waardevol daarbij is volgens hem de bijzondere band die je tijdens de kennismaking met andere Enexis-trainees opbouwt. Lees hier zijn verhaal.

  Lees verder