Enexis Update

Toon:

Opgeslagen vacatures

Je moet ingelogd zijn om opgeslagen vacatures te kunnen bekijken.

Updates

 • Update

  Senior Contractmanager Jeanine Schoemaker: "dynamische functie met veel vrijheid"

  Jeanine Schoemaker besloot bijna drie jaar geleden haar baan als operationeel manager bij een uitzendorganisatie te verruilen voor de functie van Senior Contractmanager bij Enexis. Ze heeft er nog geen moment spijt van gehad. “Ik hou van een dynamische functie met veel vrijheid". Bij Enexis heb ik dat allebei. Bovendien is de werk-privébalans hier echt heel goed. Die flexibiliteit is me veel waard met twee kleine kinderen.”

  Lees verder
 • Update

  Niek over zijn traineeship

  Dat het traineeship van Enexis in 2020 werd uitgeroepen tot het beste traineeship van de Benelux verbaast Niek Stad niet. Hij startte in 2021 als Management Trainee bij de netbeheerder. “Ze investeren hier echt tijd en geld in je als trainee om ervoor te zorgen dat je jezelf op een goede manier kunt ontwikkelen.” Opvallend waardevol daarbij is volgens hem de bijzondere band die je tijdens de kennismaking met andere Enexis-trainees opbouwt. Lees hier zijn verhaal.

  Lees verder
 • Update

  Esmee over haar traineeship

  Esmee Coehoorn studeerde HR en is nu Operationeel Management Trainee bij de Enexis-vestiging in Tilburg. Als we haar spreken, zit ze zo’n beetje halverwege haar tweede jaar. “Ik wilde me na mijn studie blijven doorontwikkelen, maar wist nog niet wat de beste plek voor me zou zijn binnen een organisatie. Het traineeship van Enexis geeft je de kans om in verschillende rollen kennis te maken met diverse bedrijfsonderdelen. Dat biedt mij mooi de mogelijkheid om te onderzoeken waar ik energie van krijg, om met de woorden van Enexis te spreken.” Lees haar verhaal.

  Lees verder