Enpuls is op zoek naar oplossingen voor nieuwe energie!

De Enpuls Challenge daagt jou uit om de baanbrekende oplossing te bedenken die bijdraagt aan het halveren van de CO2-uitstoot in 2030. Durf jij de uitdaging aan om dé oplossing voor nieuwe energie te bedenken?

Schrijf je nu in!

We dagen iedereen uit, professionals, startups, scale-ups, gevestigde bedrijven, studenten en kennisinstituten. Wil jij kans maken op uitgebreide ondersteuning van Enpuls bij het realiseren van je idee? Dien dan tussen 15 maart en 30 april je product, dienst, instrument, organisatie of ander briljant concept in op één van de vier uitdagingen: duurzame energieproductie, duurzame mobiliteit, duurzame warmtevoorziening en de rol van gemeenten in de energietransitie.

Alle inzendingen worden door de jury beoordeeld op basis van selectiecriteria. Vervolgens worden mensen uitgenodigd om het ingediende concept te pitchen tijdens de pitchdag eind mei.

Medio juni worden de winnaars bekend gemaakt. Als winnaar van de Enpuls Challenge, ga je met Enpuls een samenwerkingsovereenkomst aan.

Schrijf je nu in!

What's in it voor de winnaars?

  • Ontwikkeling van je concept volgens het Enpuls validatieproces, gedurende een traject van 9 maanden samen met Enpuls experts in het Enpuls lab.
  • We bieden onze expertise, data, een breed netwerk van partners en toegang tot de proeftuinen aan.
  • Een ontwikkelbudget van maximaal €50.000, te besteden in samenspraak met Enpuls ten bate van de ontwikkeling van je concept.
  • Het intellectueel eigendom van je concept en de kennis die tijdens de gezamenlijke ontwikkeling wordt gegenereerd, blijft bij jou als indiener van het concept. Enpuls heeft het recht om de niet commercieel gevoelige kennis te verspreiden en gebruiken. Enpuls zal deze kennis niet gebruiken voor commerciële doeleinden.
  • Je werkt op het Lab.073 en stelt minimaal 0.5 fte aan menskracht beschikbaar gedurende deze periode.

Meer informatie

Jongen bekijkt Enexis Updates op iPad

De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Enexis Update.

Meld je aan

Lees ook de volgende update