Justin van Dorst wint Gouden Schoen 2017

Veiligheid is binnen Enexis Groep topprioriteit. Om te laten zien hoe belangrijk veiligheid is, wordt elke maand een VeiligheidsTopper in het zonnetje gezet. Alle VeiligheidsToppers dingen mee voor de jaarlijkse Gouden Schoen. Justin van Dorst (Monteur Gas) is de winnaar van 2017! 

VeiligheidsTopper van de maand gevolgd door een bekroning met de Gouden Schoen 2017 van de vestiging Brabant Midden (Tilburg). Justin van Dorst kreeg het voor elkaar door zijn betrokkenheid en het initiatief dat hij toonde. Hiermee werd escalatie van een brand voorkomen. Een meer dan terechte prijswinnaar dus. 

Justin werd genomineerd door zijn teammanager. Waarom precies? Justin werd ’s ochtends wakker van de sirenes van de brandweer vanwege een brand in de buurt. Ter plekke aangekomen zag hij dat het pand zware schade had opgelopen en informeerde bij de brandweer of er assistentie nodig was. Dat bleek een goed initiatief. Na overleg met de Werkverantwoordelijke werd een collega gestuurd om samen de aansluiting definitief af te sluiten. Het pand had 's avonds van te voren ook al in brand gestaan. Door Justins betrokkenheid is er geen potentieel gevaarlijke situatie achtergebleven. 

Uitreiking

Justin kon zelf tijdens de uitreiking van de prijs door Lucas van de Weijer (Manager HSE) trouwens niet aanwezig zijn, maar wel om een leuke reden: een verrassing voor zijn verjaardag. Een dubbel feestelijke dag dus. 

De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Enexis Update.

Meld je aan

Lees ook de volgende update

  • Update

    Ook CFO Maarten Blacquière bereidt zich voor op 'De Swim'

    Enexis Netbeheer is voor tweede keer hoofdsponsor van Swim to Fight Cancer. Op 17 september zwemmen circa 750 zwemmers mee. Enexis Netbeheer heeft zich voor de tweede keer als ‘drijvende kracht’ verbonden aan het zwemevenement en ook CFO Maarten Blacquière bereidt zich voor.

    Lees update