Online open avond - maak impact met techniek


Heb jij dé technische skills om een goede monteur, uitvoerder of engineer te worden?


Op donderdag 18 november organiseert Enexis een online open avond waar bij we, onder leiding van Maurice Lede, een inkijkje geven in het werk dat onze monteurs, uitvoerders en engineers verrichten om het elektriciteits- en gasnet in Nederland voor te bereiden op de toekomst. 

Overal in Nederland begint het besef door te dringen van de cruciale rol die de netbeheerder heeft in de enorme opgave voor de maatschappij; het halen van de klimaatdoelstellingen om de aarde leefbaar te houden. Hier leveren onze mensen dagelijks een bijdrage aan.

Naast dat we dieper ingaan op de werkzaamheden en cultuur binnen Enexis, is het ook mogelijk om tijdens de online open avond live vragen te stellen aan onze vakmensen.

Het programma

Om zoveel mogelijk gerichte informatie te bieden aan de juiste doelgroep, hebben we ervoor gekozen om de online open avond op te splitsen in 3 tijdsloten van 30 minuten.

  • Monteurs: 19.00 – 19.30 uur
  • Uitvoerder: 20.00 – 20.30 uur
  • Engineer: 21.00 – 21.30 uur
     

Dus wil jij meer weten over het werk van onze monteurs, uitvoerders en engineers? Of misschien wel van alle drie?
Schrijf je dan hier kosteloos in voor één of meerdere tijdsloten en tune in vanuit je huiskamer!Wij kijken ernaar uit je vanuit onze studio digitaal te verwelkomen. Heel graag tot dan!

Schrijf je hier in voor de Online Open Avond!

Klik hier

Lees ook de volgende update