Opendag over werken in de energietechniek

Vandaag: POWER THURSDAY

Vandaag: POWER THURSDAY

Waarschijnlijk puilt je inbox al uit van alle Black Friday aanbiedingen. Maar wij hebben pas echt een goede deal voor je: vandaag organiseren Enexis Netbeer, A.Hak en Baas B.V. een speciale open dag over werken in de energietechniek! 

In één keer kun je deze drie bedrijven leren kennen, horen over hun uitgebreide (om)scholingsmogelijkheden en ontdekken of ze misschien zelfs een baan voor je hebben. 

Waar?
Enexis kantoor Roosendaal, Zwaanhoefstraat 12

Wanneer?
28 november 16:00 tot 20:00 uur

Wie?
Iedereen met interesse in energietechniek
Meer info vind je op werkenbijenexis.nl/roosendaal

Graag tot vanavond, wij zorgen voor het eten!

Lees ook de volgende update

  • Update

    It’s a Smallworld

    In onze maatschappij is energie onmisbaar. Daarom werken we aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag én voor de toekomst. De bedrijven binnen Enexis Groep zijn samen gedreven, snel en wendbaar. En zo kunnen we met onze ruim 4300 gedreven medewerkers de maatschappelijke eisen en de uitdagingen in de energiewereld aan. Door onze kennis, expertise en energie op alle mogelijke manieren in te zetten, geven wij vaart aan de energietransitie. Een maatschappelijke rol die we ook in tijden van snelle verandering blijven waarmaken. Nu en in de toekomst. Het Geografisch Informatie Systeem is daarbij de eerste schakel in een ketting van verdere slimme oplossingen. Onze afdeling, in combinatie met de Smallworld omgeving, is daarom een belangrijk onderdeel binnen de gehele Enexis organisatie. Meer dan de helft van onze collega’s, op kantoor en in de buitendienst, zijn afhankelijk van onze GIS systemen en data.

    Lees update