‘We voelen tot in onze aderen dat er actie nodig blijft.‘

Enexis onderzoekt wat nieuwe, breed toepasbare innovaties kunnen betekenen voor het dagelijks werk. Thom van ’t Hullenaar, Manager Corporate Recruitment van Enexis, vertelt over de invloed van innovaties in onze netten op Enexis als werkgever.

“Het vak van de monteur, die al jarenlang met zijn busje langs de weg zijn werk doet, is flink aan het veranderen.” Aldus Thom van ’t Hullenaar (Manager Recruitment) van Enexis.
Een smart grid, drones, big data, virtual reality, een straatje met elektrische auto’s: nieuwe technologie verandert in hoog tempo het werk van netbeheerders. Daarmee verandert ook onze positie op de arbeidsmarkt, want digitale helden zijn ook geliefd in andere branches.

In Net NL, het kwartaalmagazine van Netbeheer Nederland, vertelt Thom over hoe technologieën ons werk veranderen en hoe Enexis hier op inspeelt: “Via de website www.werkenbijenexis.nl laten we zien wie wij zijn: een werkgever die zijn maatschappelijke rol pakt en die investeert in groei en ontwikkeling. Dat vragen we ook van onze huidige en toekomstige medewerkers. Ze moeten zich prettig voelen bij een organisatie die werkt aan de toekomst van de energievoorziening. Met vakmanschap, een betrouwbaar netwerk, innovatieve projecten en de nieuwste technieken.”

Lees verder op pagina 16, 17 & 18 van Net NL.

De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Enexis Update.

Meld je aan

Lees ook de volgende update

  • Update

    Werken tussen de wiet

    Rolf Collombon heeft een bijzondere functie bij Enexis. Elke maand geeft hij rondleidingen aan collega’s en externe partners in de energiediefstalcontainer. Of de “hennepcontainer”, zoals ie in de volksmond wel genoemd wordt. ‘Mensen vinden het altijd een heel interessant verhaal.’

    Lees update