Waar ga jij het verschil maken?

 • Uitvoering gas

  Vind jij het heerlijk om met je handen te werken en bent het liefst buiten? Word gasmonteur bij Enexis Netbeheer. Met jouw bus ben je de hele dag onderweg. Waar je ook werkt, je hebt altijd alle materialen en kennis bij de hand om het gasnet in topconditie te houden.

  Uitvoering gas
 • Uitvoering elektra

  Ligt jouw hart bij elektriciteit? Ga aan de slag als elektromonteur bij Enexis Netbeheer. Waar je ook werkt, je hebt alle materialen en kennis bij de hand om een oplossing te vinden. Als elektromonteur weet je dat er achter het stopcontact een wereld vol techniek schuil gaat.

  Uitvoering elektra
 • Gasmonteur controleert koppeling

  Engineering gas

  Als engineer kijk je vooruit. Welke technieken zijn er nodig voor het gasnet in 2030? Ontwerp jij een toekomstvast gasnet voor onze klanten? Je werkt aan grote installaties en piepkleine componenten die natuurlijk moeten passen in het bestaande gasnet.

  Engineering gas
 • Engineering elektra

  Maak jij het ontwerp voor een duurzaam onderstation? Als engineer zet jij je tanden in allerlei complexe technische vraagstukken. Alle componenten die jij toepast in het elektriciteitsnet moeten natuurlijk tientallen jaren meegaan. Succes!

  Engineering elektra
 • ICT

  Big data, virtual reality, energie-apps. We zoeken ICT’ers die onze energienetten slimmer maken met de nieuwste ICT-ontwikkelingen. Iets voor jou? Je gaat werken in multidisciplinaire ontwikkelteams waar je volgens de SCRUM-methode werkt aan de beste oplossingen.

  ICT
 • Management

  We ontwikkelen nieuwe technieken, maken processen efficiënter en gaan verrassende samenwerkingsverbanden aan. Om richting te geven aan die veranderingen hebben we stevige leiders nodig die hun team inspireren. Iets voor jou?

  Management
 • Staf & Support

  Om een nieuwe energietoekomst te bouwen, is veel meer nodig dan techniek. Bij Enexis hebben we dus uitdagende banen voor specialisten. Van HRM tot finance en communicatie. Sta jij klaar om klanten, medewerkers en leveranciers te helpen bij hun duurzame toekomst?

  Staf & Support
 • Traineeship

  Het Enexis Groep Traineeship biedt elk jaar acht WO en Hbo afgestudeerden een vliegende start van hun carrière. In twee jaar leer je ons bedrijf én jouw kwaliteiten kennen. In het traineeship doe je projecten, bezoek je andere bedrijven in de branche en volg je volop workshops, trainingen en seminars.

  Traineeship