Het energienet van de toekomst zit boordevol ICT

Sensoren, slimme meters, big data, virtual reality, apps. We gebruiken de nieuwste IT-oplossingen om het energienet van de toekomst te ontwerpen en slim te onderhouden. Bij Enexis liggen dus volop ICT-uitdagingen voor je klaar. Ontwikkel bijvoorbeeld een energie-app voor bedrijven. Of help onze monteurs met augmented reality.

Realtime in verbinding
met mensen op kantoor

Epson BT200 VR Bril

De Epson BT200 VR bril in samenwerking met Fieldbit. In samenwerking met FieldBit

Augmented reality helpt monteurs

Met augmented reality verbind je de realiteit van onze monteurs met de virtuele wereld. Staat de monteur voor een oude gasinstallatie, dan krijgt hij via de 3d-bril digitaal tips voor het onderhoud. Staat hij midden in een woonwijk, dan ziet hij waar kabels en leidingen liggen onder de grond. Implementeer jij de nieuwste technologie bij Enexis?

Innoveren in ICT

Van user story of business requirements tot backlog en acceptatietest. In een multidisciplinair ontwikkelteam werk je bij Enexis volgens de SCRUM-methode aan oplossingen die de business verder helpen.

Om het netwerk van de toekomst te ontwikkelen, hebben we échte ICT-specialisten nodig. We bieden je uitdagend werk én de kans om je te blijven ontwikkelen in je vak. Zo blijf je innoveren in ICT en investeren in jezelf.

Meer over jouw arbeidsvoorwaarden bij Enexis

Blijven leren tijdens je loopbaan

Het elektriciteitsnet van de toekomst is dynamisch en zit vol met sensoren en ICT. Je moet dus blijven leren om de nieuwste technieken te snappen en toe te kunnen passen. Enexis biedt je de kans om volop trainingen en opleidingen te volgen en jouw specialisme te verdiepen.

Bekijk jouw opleidingsmogelijkheden

"We verwerken meer dan 20 miljoen berichten per dag. De grote kunst is het goud dat in al die data zit eruit te halen"

Robert Steegh - ICT Architect

Interesse gekregen?

Je hebt nog

Jongen bekijkt Enexis Updates op iPad

De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Enexis Update.

Meld je aan