Traineeship

Geef een vliegende start aan jouw carrière

Projectleider, teammanager of specialist. In het Enexis Groep Traineeship krijg je gelijk een fikse verantwoordelijkheid. In twee jaar tijd doe je ervaring op in interessante projecten en volg je volop trainingen. Omdat je veel van ons bedrijf ziet, kun je daarna een bewuste keuze maken voor een baan die bij je past. Dit traineeship geeft jou een vliegende start.

Je carrière beginnen als trainee bij Enexis.

Starten als trainee

Na een intensieve selectieprocedure gaat het traineeship beginnen. Je maakt kennis met jouw medetrainees en met het directieteam. Zo hoor je gelijk de belangrijkste ontwikkelingen in ons bedrijf. Je gaat ook een week op stap met de monteurs om het échte werk te snappen. Klaar om te starten met je eerste project? Een mentor, trainers en jouw medetrainees staan klaar om je te helpen.

“Ik ben twee jaar geleden begonnen bij Enexis en ik stroom binnenkort door als teammanager in Brabant West.”

Nick van Ommen – Trainee

Na je eerste jaar

Na één jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Boor jouw netwerk aan binnen Enexis en regel zelf een nieuw project. Let op, dit project moet wezenlijk afwijken van je eerste opdracht. Wil je aan de slag als teammanager van monteurs of ontwikkel jij je meer als specialist? Er zijn volop mogelijkheden, die je zelf moet grijpen.

“Wat ik heb ontwikkeld tijdens mijn Traineeship is laten weten wat ik ervan vind ondanks dat ik de situatie niet heel goed ken.”

Anick Spiekermann – Teammanager Productie

Tijdens je traineeship werk je aan verschillende projecten, die allen in een ander vakgebied liggen, zodat jij erachter kunt komen waar je passie ligt.

Vijf jaar onderweg

Hoewel het traineeship maar twee jaar duurt, heb je na vijf jaar nog steeds profijt van jouw start. Als trainee leer je het bedrijf snel kennen en leg je contacten die nuttig zijn voor je hele carrière.

“Het meest bijzondere aan het traineeship vind ik dat je met een club mensen in twee jaar tijd een hele rollercoaster doormaakt.”

Sander Schouwenaar – Manager Innovatie

Tien jaar bij Enexis

Bij Enexis liggen veel uitdagingen op je te wachten en als trainee kun je snel stappen maken. In tien jaar tijd kun je dus al diverse banen hebben gehad. Ben je gestart als teammanager? Misschien ben je na tien jaar manager of directeur. Jij bepaalt het tempo van je ontwikkeling.

“Je komt in het werkleven en je bent volledig, echt alleen maar, op je ontwikkeling gericht.”

Jolanda Diepstraten – Manager HR Ontwikkeling

Je blijft ontwikkelen

Het Enexis Groep Traineeship draait vooral om jou en jouw (persoonlijke) ontwikkeling. Daarom volg je naast jouw project diverse trainingen. Bijvoorbeeld communicatietrainingen, intervisiebijeenkomsten en trainingen groepsdynamiek. Je hebt ook individuele gesprekken met een trainer en met je mentor en zelfmanagementtrainingen.  Zo leer je in twee jaar steeds beter hoe je overkomt op anderen, wat je kunt ontwikkelen en vooral ook: hoe je dat dan doet. Lees meer over de inhoud van het programma of bekijk de ervaringen van onze huidige trainees. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Thom van 't Hullenaar (Manager Recruitment). Je kunt hem bellen, smsen of appen via 06 15 90 20 69 of stuur een e-mail naar thom.van.t.hullenaar@enexis.nl.

‘In het Enexis Groep Traineeship zet je niet alleen grote stappen in je carrière, maar krijg je ook veel ruimte voor persoonlijke groei'

Mitra Khanpour - Projectleider en oud-trainee

Jongen bekijkt Enexis Updates op iPad

De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Enexis Update.

Meld je aan