Uitvoering elektra

Direct onze vacatures bekijken

Hoe breng je 150.000 Volt terug naar 230 Volt?

Als elektromonteur weet je dat er achter het stopcontact een wereld vol techniek schuil gaat. Je legt verbindingen naar een elektriciteitskast en schakelt de spanning in een transformatorstation.

Is er een storing, dan stap je direct in je bus. Waar je ook werkt, je hebt alle materialen en kennis bij de hand om een oplossing te vinden. Je graaft de kabel veilig op, maakt een nieuw koppelstuk of vervangt complete onderdelen. Zo zorg je dat woningen en bedrijven snel weer stroom hebben.

Neem een kijkje in ons hoogspanningsstation in Boxtel

Met je eigen bus naar een klus

Als elektromonteur ben je de hele dag onderweg. Je krijgt van ons een bus met de beste gereedschappen en materialen om je werk te doen. Voorzien van een smartphone en een laptop rijd jij door de regio en houd je overal contact met collega’s. Zelfs als je storingsdienst hebt, staan zij voor je klaar. Toe aan vakantie? Je krijgt minimaal 24,5 vakantiedagen, waardoor er genoeg tijd overblijft om privé leuke dingen te ondernemen.

Meer over jouw arbeidsvoorwaarden bij Enexis

Gelijk je certificaten op zak

Werk je aan onze elektriciteitsnetten, dan moet je altijd goed opgeleid zijn. Met trainingen blijf je op de hoogte van de nieuwste technieken. Op onze eigen Vakschool kun je volop technische diploma’s en certificaten halen. Alle vereiste veiligheidscertificaten heb je sowieso in the pocket. Bijvoorbeeld BEI, VCA en Veilig werken langs weg.

Bekijk jouw opleidingsmogelijkheden

‘De begeleiding in mijn werk is erg goed geregeld, zowel door de uitvoerder, werkbegeleider als mijn persoonlijke mentor.’ 

Ruud Swinkels - Monteur

Interesse gekregen?

Je hebt nog

Jongen bekijkt Enexis Updates op iPad

De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Enexis Update.

Meld je aan