Benieuwd naar onze managers en hun visie op leiderschap?

Het zijn spannende tijden voor Enexis. De energietransitie vraagt om vernieuwing van onze complete organisatie. We ontwikkelen nieuwe technieken, maken processen efficiënter en gaan verrassende samenwerkingsverbanden aan. Om richting te geven aan die veranderingen hebben we stevige leiders nodig die hun team inspireren. Iets voor jou? 

Visie op leidinggeven

Leiderschap draait bij ons om vier aspecten: inspireren, verbinden, realiseren en leren. Wij willen leren, investeren in de persoonlijke groei van onszelf en collega’s. Aandacht voor diversiteit, vakmanschap en talenten is voor ons vanzelfsprekend. Als leider help jij je team dagelijks om de beste prestaties te leveren. Je evalueert met het team en kijkt vooruit. Zo geef jij sturing aan vernieuwing en haal je het beste uit je team. Onze managers vertellen je hoe zij hieraan invulling geven in de praktijk. Herkenbaar?

Marieke Donkervoort

Manager Inkoop

Luister naar Marieke

Gert ter Avest

Vestigingsmanager Drenthe

Luister naar Gert

Irene Peeters

Manager ICT Vernieuwing

Luister naar Irene

Thom van 't Hullenaar

Manager Recruitment

Luister naar Thom

Laurette Rutjes

Teammanager Productie

Luister naar Laurette

Maurice Swiatalski

Teammanager Technische Expertise

Luister naar Maurice

Carrière maken door te leren

Leidinggeven is geen kunstje, maar vraagt vooral om persoonlijkheid. Enexis helpt je om jouw leiderschapskwaliteiten (verder) te ontwikkelen. Vraag om een coach of volg trainingen en opleidingen bij gerenommeerde instituten. Je kunt ook meedoen aan het Enexis Leiderschapscollege om te groeien in jouw manier van leidinggeven.

Bekijk jouw opleidingsmogelijkheden

‘Naast je eigen verantwoordelijkheden krijg je hier de ruimte om nieuwe initiatieven te ontplooien. En als je jezelf zichtbaar maakt, kun je ver komen.’

Lotte Breunesse - Manager Consument

Interesse gekregen?

Je hebt nog

Jongen bekijkt Enexis Updates op iPad

De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Enexis Update.

Meld je aan