Enexis Groep Traineeship

Trainees bekijken werk op laptop

Kies je voor Management of Operational Management?

Upgrade je carrièrestart!

Net afgestudeerd en toe aan een eerste professionele stap in je carrière? Start jouw loopbaan met een Management Traineeship bij Enexis Groep. Wij maken energie mogelijk zodat jij iedere dag je smartphone kunt opladen, kunt koken en een warme douche hebt. De energietransitie betekent ook een verandering van onze organisatie. Om richting te geven aan die verandering, hebben we daadkrachtige leiders nodig die hun team weten te inspireren. En dus hebben we twee traineeships opgezet, om de leiders van de toekomst nu al in huis te halen.

Iets voor mij?

Management Traineeship

Heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding Economie, (Technische) Bedrijfskunde of Technische Wetenschapen? Affiniteit met techniek en (veranderingen in) de energiesector? En lijkt het je wat om een management- of projectleidersfunctie te vervullen? Dan zit je als Management Trainee bij Enexis perfect op je plek. Omdat je veel van ons bedrijf ziet, kun je na afloop van ons traineeship heel bewust kiezen welke baan nu echt bij je past. Wij geven je een vliegende start! Meer weten? Bekijk dan het programma.

 

Operational Management Traineeship (Infra)

Heb je een technische en/of bedrijfskundige achtergrond? Het liefst in de vorm van een hbo-diploma én al een beetje werkervaring? En droom je ervan om in de toekomst een leidinggevende rol te vervullen? Dan is dit traineeship jou op het lijf geschreven. In ons Operational Management Traineeship ligt de focus op de rol van teammanager. Je werkt gedurende twee jaar aan verschillende competenties als leidinggeven, communicatieve vaardigheden en omgevingsbewustzijn. Dankzij de combinatie van doelgericht leren en werken sta je over twee jaar waar je wilt staan. 

Ontdek ons op Instagram

Wil jij weten hoe gaaf het is om te werken bij Enexis Groep? Volg ons dan op Instagram. Onze collega's posten hier regelmatig foto’s van hun werk, gezamenlijke trainee-opdrachten en bedrijfsbezoeken. Leren én lol, het spat er vanaf. Wedden dat je enthousiast wordt?

Volg onze trainees op Instagram

Beste Traineeship van de Benelux

We lopen nog net niet naast onze schoenen, maar ons traineeprogramma is wederom door naar de finale van Best Traineeship Benelux 2019! In 2015 en 2017 vielen we met ons Management Traineeship al in de prijzen. Zowel de jury als onze trainees zijn dus laaiend enthousiast. Benieuwd waarom? Onze trainees vertellen het je graag zelf!

Lees ervaringen

Jongen bekijkt Enexis Updates op iPad

De nieuwste updates en vacatures voor het traineeship ontvangen?

Meld je aan voor Enexis Update

Meld je aan