Enexis Groep Trainee programma

Trainees bekijken werk op laptop

Kies je voor Management of Operational Management?

Upgrade je carrièrestart!

Net afgestudeerd en toe aan een eerste professionele stap in je carrière? Start jouw loopbaan met een Management Trainee programma bij Enexis Groep. Wij maken energie mogelijk zodat jij iedere dag je smartphone kunt opladen, kunt koken en een warme douche hebt. De energietransitie betekent veel verandering voor onze organisatie. Om richting te geven aan die verandering, hebben we daadkrachtige leiders nodig die hun team weten te inspireren. En dus hebben we verschillende trainee programma’s opgezet, om de leiders van de toekomst nu al in huis te halen.

Iets voor mij?

Management Traineeprogramma

Heb je een afgeronde WO- of hbo-opleiding Economie, (Technische) Bedrijfskunde, HRM, Psychologie, Technische of Sociale Wetenschapen? En heb je affiniteit met de veranderingen in de energiesector waarin techniek en IT onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn? En lijkt het je wat om een functie als projectleider, adviseur of consultant te vervullen? Dan zit je als Management Trainee bij Enexis Groep perfect op je plek. Omdat je veel van ons bedrijf ziet, kun je na afloop van ons traineeprogramma heel bewust kiezen welke functie echt bij je past. Wij geven je een vliegende start! Meer weten? Bekijk dan het programma.

Bekijk vacatures

Operational Management Traineeprogramma (Infra)

Heb je een afgeronde WO- of hbo-opleiding (Technische) Bedrijfskunde, Economie of HRM? En bij voorkeur al 2 jaar werkervaring waarin je je leiderschap skills hebt kunnen uitproberen? En droom je ervan om in de toekomst een leidinggevende rol te vervullen? Dan is dit trainee programma jou op het lijf geschreven. In ons Operationeel Management Trainee programma ligt de focus op de rol van teammanager. Je werkt gedurende twee jaar aan verschillende competenties als leidinggeven, communicatieve vaardigheden en omgevingsbewustzijn. Dankzij de combinatie van doelgericht leren en werken sta je over twee jaar waar je wilt staan. Meer weten? Bekijk dan het programma.

Bekijk vacatures

Fudura Management Traineeprogramma 

Krijg je er energie van om in een commercieel en ondernemend bedrijf te werken? Lijkt het je wat om dagelijks bezig te zijn met het verbeteren van energieprestaties en veranderingen in de energiesector? En heb je een afgeronde wo- of hbo-opleiding Economie, (Technische) Bedrijfskunde, HRM, Psychologie, Technische of Sociale Wetenschappen? Dan is Fudura de perfecte plek om deel te nemen aan het Trainee Programma. Bij Fudura zijn 350 collega’s dagelijks bezig met het verbeteren van energieprestaties van bedrijven. Door het trainee programma zie je veel van het bedrijf waardoor je na twee jaar een functie kan kiezen die helemaal bij jou past! Meer weten? Bekijk de vacature

Op 14 april as. organiseren wij van 15:30 - 16:30 uur een online inhousedag. Tijdens deze online sessie kan je alvast kennis maken met ons bedrijf en krijg je informatie over de verschillende traineeships. Meer weten? Meld je nu aan

Beste Trainee programma van de Benelux

We lopen nog net niet naast onze schoenen, maar ons traineeprogramma heeft de award voor Best Traineeship Benelux 2020 gewonnen! In 2015 en 2017 vielen we met ons Management Traineeship al in de prijzen. Zowel de jury als onze trainees zijn dus laaiend enthousiast. Benieuwd waarom? Onze trainees vertellen het je graag zelf!

Lees ervaringen

Jongen bekijkt Enexis Updates op iPad

De nieuwste updates en vacatures voor het trainee programma ontvangen?

Meld je aan voor Enexis Update

Meld je aan