Enexis Trainee programma

Ga je voor Management of Operationeel Management?

Kickstart je carrière. Help ons van de energietransitie een feit te maken. Uitdagende projecten hebben we op het moment meer dan genoeg. En we helpen je graag te groeien in een richting die bij je past. Word een van onze leiders van de toekomst. We bieden je hiervoor de keuze uit twee traineeprogramma’s. We zijn benieuwd waar jij voor gaat: het Management Traineeship dat je klaarstoomt voor een sturende functie op beleidsniveau of het Operationeel Management Traineeship om teammanager te kunnen worden in het hart van onze organisatie: de operatie.

Beste Trainee programma van de Benelux

Wist je dat we dit jaar weer in de running zijn om de award te winnen voor beste traineeprogramma van de Benelux? Met trots wonnen wij deze award in 2020. Benieuwd waarom? Lees hier de ervaringen van enkele trainees. 

“IN HET TRAINEESHIP KRIJG JE KANSEN DIE JE ANDERS NIET HAD GEHAD”

Lees hier het verhaal van Jelle en Helen

"JE KRIJGT HET VERTROUWEN OM EEN VERANTWOORDELIJKE ROL TE PAKKEN”

Lees hier het verhaal van Elisa en Niek

“JE LEERT VEEL VAN ELKAARS INZICHTEN EN TALENTEN”

Lees hier het verhaal van Anna en Joris

Iets voor mij?

Management Traineeprogramma

Tijdens dit traineeship word je opgeleid tot bijvoorbeeld projectleider, procesverbeteraar of consultant bij Enexis. Als Management Trainee kom je doorgaans terecht op ons hoofdkantoor in Den Bosch. Je bent daar direct verantwoordelijk voor je eigen projecten. Vaak zijn dit strategisch sturende projecten op beleidsniveau. Ondertussen werken we samen aan het ontwikkelen van skills als: communicatie, managementvaardigheden, intervisie, groepsdynamiek en zelfmanagement.

Lees meer

Operationeel Management Traineeprogramma

In twee jaar tijd stomen we je klaar tot teammanager op een van onze locaties in het land. Na je traineeship manage je dus probleemloos zelfstandig een ruim 20-koppig team van bijvoorbeeld monteurs, werkvoorbereiders en engineers. Je werkt tijdens dit traineeship onder andere aan je leidinggevende skills, communicatieve vaardigheden en omgevingsbewustzijn, maar we spijkeren je ook bij op het gebied van onder andere intervisie, groepsdynamiek en zelfmanagement.

Lees meer

MAAK KENNIS MET HET TRAINEESHIP

Wil je meer weten over het Enexis Traineeship? 
Plan dan een digitaal koffie-moment met een van onze huidige/oud trainees, volg een online webinar of kom naar de Inhousedag

Aanmelden kan via onderstaande button.
De start van het eerstvolgende Traineeship is oktober '23.
 

Lees meer