Enexis Groep Trainee programma

De Traineeships

Ga je voor Management of Operationeel Management?

Kickstart je carrière. Help ons van de energietransitie een feit te maken. Uitdagende projecten hebben we op het moment meer dan genoeg. En we helpen je graag te groeien in een richting die bij je past. Word een van onze leiders van de toekomst. We bieden je hiervoor de keuze uit twee traineeprogramma’s. We zijn benieuwd waar jij voor gaat: het Management Traineeship dat je klaarstoomt voor een sturende functie op beleidsniveau of het Operationeel Management Traineeship om teammanager te kunnen worden in het hart van onze organisatie: de operatie.

Beste Trainee programma van de Benelux

Met trots delen we dat ons traineeprogramma in 2020 de award voor Beste Traineeship Benelux won! Benieuwd waarom? Lees hier de ervaringen van enkele trainees.

Iets voor mij?

Management Traineeprogramma

Denk straks mee met ons op beleidsniveau als projectleider of consultant. 

Tijdens dit traineeship word je opgeleid tot bijvoorbeeld projectleider, procesverbeteraar of consultant bij Enexis. Als Management Trainee kom je doorgaans terecht op ons hoofdkantoor in Den Bosch. Je bent daar direct verantwoordelijk voor je eigen projecten. Vaak zijn dit strategisch sturende projecten op beleidsniveau. Ondertussen werken we samen aan het ontwikkelen van skills als: communicatie, managementvaardigheden, intervisie, groepsdynamiek en zelfmanagement.

Lees meer

 

Operationeel Management Traineeprogramma

Op naar je eigen team in onze operatie. 

In twee jaar tijd stomen we je klaar tot teammanager op een van onze locaties in het land. Na je traineeship manage je dus probleemloos zelfstandig een ruim 20-koppig team van bijvoorbeeld monteurs, werkvoorbereiders en engineers. Je werkt tijdens dit traineeship onder andere aan je leidinggevende skills, communicatieve vaardigheden en omgevingsbewustzijn, maar we spijkeren je ook bij op het gebied van onder andere intervisie, groepsdynamiek en zelfmanagement.

Er is nog één plek beschikbaar voor het Operationeel Management Traineeprogramma. Solliciteren kan t/m 14 augustus. 


Lees meer