Enexis Groep Engineering Academy

Ontwerp jij het elektra-of gasnetwerk van de toekomst? Kickstart jouw carrière Bij Enexis Groep!

Ben jij bijna klaar met je technische hbo-opleiding? En wil je jouw loopbaan kickstarten? Word Engineer bij Enexis via onze eigen Engineering Academy! Binnen twee jaar leer jij samen met andere starters alles over een rol als Engineer.

Als jij enthousiast wordt van werken met gas of elektriciteit en niet kan wachten om aan je carrière te gaan werken, zit je op onze Engineering Academy helemaal op je plek. Je gaat meteen aan de slag in de praktijk, waar je leert hoe het leven als Engineer er bij Enexis uitziet en het beste in jezelf naar boven haalt.

Meer dan Engineering

De functie Engineer is bij Enexis veel breder dan de naam misschien doet vermoeden. Om het netwerk van de toekomst te ontwikkelen, hebben we echte specialisten nodig. Je gaat daarom vanaf dag één aan de slag met complexe technische vraagstukken en hebt al snel veel verantwoordelijkheid. Naast Engineer ben je bij Enexis namelijk ook projectmanager; je gaat zelfstandig projecten draaien om onze netwerken te innoveren. En als dat op rolletjes loopt, geeft dat een kick. Beloofd.

Zo ziet het traject eruit

Vanaf dag één leer je alles over de functie Engineer. Je neemt steeds meer taken op je en bouwt dit uit tot je zelfstandig projecten draait. In het begin uiteraard onder goede begeleiding. Ondertussen volg je trainingen op het gebied van veiligheid, vakkennis, ICT en soft skills. Je krijgt daarbij alle tijd en vrijheid om ons bedrijf en de energiewereld te leren kennen. Het hele traject doorloop je samen met jouw eigen Academy-team van 4 andere starters. Kortom: twee jaar die voorbijvliegen en waarin je jezelf maximaal ontwikkelt.
 

En dit bieden wij

  • Een startsalaris van € 2.545,- bruto per maand;
  • 24,5 vrije dagen per jaar en de mogelijkheid om vanuit jouw maandelijkse budget van €730,- extra dagen bij te kopen;
  • Een goede werk-privé balans;
  • Flexibele werktijden;
  • Doorgroeimogelijkheden in techniek, innovatie én management.

Solliciteer direct

Vanwege de COVID-19 crisis lopen de sollicitatiegesprekken momenteel via Skype of Teams.