De toekomst van energie vraagt om frisse ideeën

Een slimme meter in elke woning, buren die samen zonnepanelen kopen, inkoopafspraken met duurzame leveranciers. De energietoekomst vraagt onze volle aandacht. En daar kunnen we de ideeën van specialisten goed bij gebruiken. Bijvoorbeeld voor heldere communicatie, de beste klantenservice of de ontwikkeling van onze medewerkers met opleidingen. Sta jij klaar om klanten, medewerkers en leveranciers op weg te helpen naar een duurzame toekomst? 

Zoveel meer dan techniek

Een project als de slimme meter gaat veel verder dan techniek. Wat denk je bijvoorbeeld van afspraken maken met bewoners, het opleiden van aannemers of een strakke financiële administratie? Bij Enexis werk je veel in multidisciplinaire teams. Iedereen brengt zijn eigen specialisme in om samen het beste resultaat te bereiken. 

Kennis up-to-date houden

Als specialist wil jij je kennis up-to-date houden. Dat vinden we logisch. Je moet je blijven ontwikkelen om de beste adviezen te geven. Enexis biedt je de kans om volop trainingen en opleidingen te volgen en jouw specialisme te verdiepen.

Bekijk jouw opleidingsmogelijkheden

‘In 2020 moet 90% van onze klanten een slimme meter in huis hebben. Ik kreeg de kans om de communicatie hierover van A tot Z te ontwikkelen.’

Sebastiaan Stolk - Communicatie adviseur

Jongen bekijkt Enexis Updates op iPad

De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Enexis Update.

Meld je aan